Δέκα χρόνια εγγύηση

10 χρόνια εγγύηση για τα τραπέζια εξωτερικού χώρου!!

Η Cornilleau εγγυάται τα τραπέζια της έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων για μια περίοδο 3 ετών.Αυτή η εγγύηση επεκτείνεται σε 10 χρόνια για τραπέζια εξωτερικού χώρου.Η εγγύηση καλύπτει όλα τα εξαρτήματα, με εξαίρεση των τροχών, του δίχτιου και τα στηρίγματά. Όλα τα τραπέζια μας κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφάλειας EN 14468. Προκειμένου να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, η Cornilleau έχει τοποθετηθεί πολύ πάνω από αυτό το πρότυπο.

Η εγγύηση ξεκινά την ημέρα της αγοράς και καλύπτει όλα τα μέρη του τραπεζιού (εκτός από τροχούς, στηριγματα και φιλέ). Εγγυόμαστε τις παικτικές επιφάνειες για τυχόν παραμόρφωση, ξεφλούδισμα ή ξεθώριασμα των λευκών γραμμών.

Η εγγύηση ξεκινά την ημέρα της αγοράς. Εγγυόμαστε τις παικτικές επιφάνειες για τυχόν παραμόρφωση, ξεφλούδισμα ή ξεθώριασμα των λευκών γραμμών. Όλα τα άλλα ανταλλακτικά είναι εγγυημένα για 3 χρόνια (δείτε παρακάτω).

Η εγγύηση ξεκινάει,πάντα, την ημέρα της αγοράς..

Η εγγύηση περιορίζεται στην προμήθεια ανταλλακτικών / εξαρτημάτων που έχουν εγκριθεί από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας και δεν ισχύει σε περίπτωση ζημιάς που προκαλείται από:

  • Κανονική φθορά
  • Λανθασμένη συναρμολόγηση
  • Έλλειψη συντήρησης
  • Χρήση διαβρωτικών προϊόντων για συντήρηση
  • Εάν οι οδηγίες ασφάλειας και χρήστη δεν έχουν ακολουθηθεί σωστά
  • Εάν το τραπέζι καταρρεύσει λόγω ισχυρού ανέμου.
  • Εάν το τραπέζι έχει αναποδογυρίσει ή μετακινηθεί μόνο του.
  • Οποιοσδήποτε άλλος εξωτερικός παράγοντας που δεν σχετίζεται με την ποιότητα του τραπεζιού.

Η LYNXSPORTS χειρίζεται όλες τις αξιώσεις εγγύησης εκ μέρους της Cornilleau. Για όλες τις αξιώσεις εγγύησης χρειαζόμαστε τον αριθμό αναφοράς και τον σειριακό αριθμό για το τραπέζι σας. Αυτό μπορεί να βρεθεί σε ένα μικρό λευκό αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος μιας από τις κορυφές.

Στείλτε μας ένα email, στο info@cornilleau.gr, που περιγράφει το ελάττωμα μαζί με μερικές φωτογραφίες και τον αριθμό αναφοράς / αύξοντα αριθμό για το τραπέζι σας, ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε την αξίωση εγγύησης.