Table 250 indoor

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ CORNILLEAU BABY FOOT LIFESTYLE

3.000,00 

Προβολή καλαθιού

Συνδυάζοντας την κομψότητα και τις επιδόσεις, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την ανθεκτικότητα, αυτό είναι το στοίχημα που κέρδισε το outdoor lifestyle ποδόσφαιρο. Σχεδιασμένο από την Cornilleau σε συνεργασία με τη Stella, μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στο επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, επωφελείται από την καλύτερη τεχνογνωσία των δύο εμπορικών σημάτων. Ο σχεδιασμός, οι απαιτητικές δοκιμές και η τεχνογνωσία σε θέματα εξωτερικού χώρου της Cornilleau μαζί με την δυνατότητα αναπαραγωγής και την ακρίβεια της Stella.

Περιγραφή

ΑΝΤΟΧΗ

Θήκη από πλαστικοποιημένη ρητίνη

Ένα υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετές δεκαετίες σε τραπέζια ping pong εξωτερικού χώρου, η πλαστικοποιημένη ρητίνη (HPL), προσφέρει απαράμιλλη στιβαρότητα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το επιτραπέζιο ποδόσφαιρό σας για χρόνια, ακόμη και για δεκαετίες. Με πάχος 18 mm, ισοδύναμο με τρία πάνελ ενός πολύ καλής ποιότητας τραπεζιού ping pong, προσφέρει αντοχή σε κάθε δοκιμή.

Πανέμορφα ξύλινα πόδια

Φημισμένο για τις φυσικές του ιδιότητες, όπως η ανθεκτικότητα στη σήψη, η αντοχή του σε όλους τους τύπους κλιματικών συνθηκών και η αντοχή του, το Moabi προσφέρει ένα μοναδικό φινίρισμα. Ενισχυμένο από μια αντι-UV θεραπεία, διατηρεί την εμφάνισή του με την πάροδο του χρόνου.

Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Όλα τα υλικά έχουν επιλεγεί και δοκιμαστεί αυστηρά για να διασφαλιστεί η αντοχή τους στις κακές καιρικές συνθήκες, προκειμένου να σας προσφέρουν ένα ποδόσφαιράκι που μπορείτε να αφήσετε έξω χωρίς τον παραμικρό φόβο.

Μπάρες από ανοξείδωτο ατσάλι 15 mm

Πιο παχιές από το μέσο όρο, οι μπάρες παιχνιδιού του υπαίθριου επιτραπέζιου ποδοσφαίρου lifestyle προσφέρουν τον ιδανικό συμβιβασμό μεταξύ σκληρότητας και ευελιξίας.

Στόχοι από ανοξείδωτο χάλυβα

Όπως όλο το υλικό, οι στόχοι είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα. Πέρα από την αισθητική και την ποιότητά τους, συνεισφέρουν στην ατμόσφαιρα των αγώνων με τον ήχο που παράγουν σε επαφή με την μπάλα, επιπλέον κίνητρο για γκολ, αν χρειαζόταν.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Επιφάνεια παιχνιδιού Gerflex

Το Gerflex είναι το υλικό αναφοράς σε ό,τι αφορά τα καλύμματα επιφανειών στα ποδοσφαιράκι. Κολλημένο σε μια πλάκα laminate που παραμένει τέλεια ίσια, προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα κύλισης, βέλτιστο κράτημα και αναπαράγει με ακρίβεια το γύρισμα της μπάλας.

Παίκτες από αλουμίνιο

Συνδυάζοντας αισθητική και ανθεκτικότητα, το αλουμίνιο είναι το προτιμώμενο υλικό των απαιτητικών παικτών. Παραδοσιακά δημοφιλείς στη Γαλλία, οι συσκευές αναπαραγωγής αλουμινίου, λόγω του μέτριου βάρους τους, είναι εύκολο να χειριστούν ενώ σας επιτρέπουν να παίξετε με δύναμη και ακρίβεια. Προσφέρουν πιο γρήγορο παιχνίδι από τους πλαστικούς παίκτες.

Λοξές πλευρικές ρίγες

Πρόκειται μια ιδιαιτερότητα της Stella, με την οποία συνεργαστήκαμε σε αυτό το ποδοσφαιρικό τραπέζι.  Έτσι, μπορούν να επιτυγχάνονται καθ’ύψος άλματα της μπάλας.

ΕΠΙΠΕΔΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Αρθρωτά αντιολισθητικά πόδια ρυθμιζόμενα άνω των 5 cm

Το ποδοσφαιρικό τραπέζι σας πρέπει να μπορεί να διατηρεί τέλεια επίπεδα και να προσαρμόζεται σε ανώμαλα δάπεδα κήπου και ελαφρώς επικλινείς βεράντες. Με τα αρθρωτά, αντιολισθητικά και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος μαξιλαράκια, τα πόδια του υπαίθριου τραπεζιού ποδοσφαίρου lifestyle του επιτρέπουν να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους εδάφους. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπου θέλετε χωρίς να υποφέρει η ποιότητα του παιχνιδιού.

΅Εγκάρσιες μπάρες

Οι δύο εγκάρσιες ράβδοι που συνδέουν τα πόδια στο κάτω μέρος συμβάλλουν σίγουρα στην αισθητική του υπαίθριου τραπεζιού ποδοσφαίρου lifestyle, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η τοποθέτησή τους παρέχει πρόσθετη σταθερότητα και είναι τόσο απαραίτητη γιατί υπάρχουν λίγα παιχνίδια στα οποία το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο δεν ταράζεται λίγο.

Οικολογικά σχεδιασμένη κάτω επιφάνεια

Το κάτω μέρος του υπαίθριου lifestyle επιτραπέζιου ποδοσφαίρου είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένα πάνελ ρητίνης. Διατηρούν όλες τις ιδιότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της επιπεδότητας και της αντοχής.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Θήκη ημίπαχη

Το lifestyle ποδοσφαιρικό τραπέζι εξωτερικού χώρου έχει σχεδιαστεί ως ένα πραγματικό έπιπλο ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους καθώς και εσωτερικούς χώρους με προσεγμένη διακόσμηση. Το σώμα, το κύριο μέρος του ποδοσφαιρικού τραπεζιού, έχει σχεδιαστεί ειδικά έτσι ώστε οι αναλογίες του να είναι σε τέλεια ισορροπία με τα πόδια και το σύνολο του ποδοσφαιρικού τραπεζιού. Ούτε πολύ λεπτό ούτε πολύ χοντρό.

Πόδια ενσωματωμένα στο σώμα

Επιλέξαμε να ενσωματώσουμε τα πόδια στο σώμα για αισθητικούς λόγους, αλλά όχι μόνο. Έρχονται να το στηρίξουν από κάτω, που κατανέμει καλύτερα το φορτίο του. Αυτή η σχεδιαστική επιλογή συμβάλλει στον καθαρισμό των γραμμών του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου ενώ συμβάλλει στην ισορροπία του.

Εύκολο στην συναρμολόγηση

Επειδή η ευχαρίστηση του παιχνιδιού δεν πρέπει να περιμένει, τα πάντα έχουν μελετηθεί για να απλοποιηθεί η συναρμολόγηση του τραπεζιού ποδοσφαίρου σας. Σε λιγότερο από μία ώρα με τρία άτομα, θα το συναρμολογήσετε χωρίς δυσκολία ανατρέχοντας στις οδηγίες και στη σελίδα βοήθειας συναρμολόγησης.