Κατηγορίες

Αρχείο Άρθρων

Ενδιαφέροντα Άρθρα

View All

Facebook Timeline

Νέα και Προτάσεις από την Cornilleau

COVID-19. Καθαρισμός και απολύμανση της παικτικής επιφάνειας.

Δείτε στην εικόνα, σημαντικές οδηγίες για τον τρόπο που καθαρίζουμε την επιφάνεια του τραπεζιού χρησιμοποιώντας τα πρωτόκολλα κατά του ιού SARS-Cov2. Η μέθοδος που περιγράφεται, είναι εγκεκριμένη από την Γαλλική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (FFTT).

περισσότερα...
Simon Gauzy - Πρωταθλητής Γαλλίας 2020

Στο τέλος ενός υπέροχου ταξιδιού, ο Simon Gauzy κέρδισε τον δεύτερο τίτλο του πρωταθλητή της Γαλλίας, την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Arnas (Rhône). Επικράτησε επί του Quentin Robinot στον τελικό, με 4-1.

περισσότερα...
Οδηγός επιλογής προϊόντων

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλει γκάμα προϊόντων. Οι παρακάτω οδηγοί, θα σας βοηθήσοουν στην επιλογή σας.

περισσότερα...
Simon Gauzy & Hugo Calderano

Για 8 χρόνια με τον Simon Gauzy και 6 με τον Hugo Calderano, η Cornilleau έγραψε μια υπέροχη σελίδα στην ιστορία της. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα.

περισσότερα...
Παίξτε μπιλιάρδο παντού

Με το καινούριο τραπέζι HYPHEN, δε χρειάζεται πια να παίζεται μπιλιάρδο μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να στήσετε το τραπέζι σας στον κήπο, την πισίνα ή σε οποιονδήποτε εξψτερικό χώρο, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να το μετατρέψετε σε τραπέζι φαγητού!!!

περισσότερα...
Προσαρμόστε το μπιλιάρδο σας

Το υπαίθριο μπιλιάρδο Hyphen σας δίνει την ελευθερία να παίζετε όπου θέλετε. O προσεκτικός σχεδιασμός του και η δυνατότητα

περισσότερα...
Διαλέξτε την ρακέτα σας

Ανάλογα με τον χώρο που θα παίξετε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία ξύλινη ή μία υπαίθρια ρακέτα η οποία...

περισσότερα...
Διαλέξτε το τραπέζι σας

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλη γκάμα τραπεζιών για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα τραπέζια εξωτερικού χώρου προσφέρονται με 10 χρόνια εγγύηση.

περισσότερα...
PING EVERYWHERE....

Τα τραπέζια Cornilleau μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Πάρκα, σχολεία, ξενοδοχεία και οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πινγκ-πονγκ

περισσότερα...