Νέα και Άρθρα

Τα οφέλη του πινγκ πονγκ για την υγεία

Το πινγκ-πονγκ απευθύνεται σε πολύ μεγάλο κοινό για τα οφέλη στην υγεία του. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας παίκτης, η αίσθηση ευεξίας μετά από ένα παιχνίδι είναι αναμφισβήτητη.

Φεβρουάριος 22, 2021 Cornilleau
περισσότερα...
Ping-pong, ένα ολυμπιακό άθλημα ανοιχτό σε όλους

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πινγκ-πονγκ θεωρήθηκε ως απλή απόσπαση της προσοχής. Με τα χρόνια, έχει μετατραπεί σε ένα γνήσιο Ολυμπιακό άθλημα.

Φεβρουάριος 22, 2021 Cornilleau
περισσότερα...
Πινγκ πονγκ στο σχολείο

Το πινγκ πονγκ είναι ένα εξαιρετικό οπλο στή φαρέτρα του εκπαιδευτικού, κυρίως λόγω των πλεονεκτημάτων του σε σχέση με τη συγκέντρωση.

Φεβρουάριος 22, 2021 Cornilleau
περισσότερα...
CORNILLEAU, AN INTERNATIONAL SME

With an international outlook and proud to embody a certain Made in France vision, Cornilleau has always chosen to innovate, and to progress with the support of men and women who form part of our company but also its ecosystem.

Ιανουάριος 10, 2021 Cornilleau
περισσότερα...
Jacques Secrétin - Ένας Μεγάλος Πρωταθλητής

Το παγκόσμιο πινκ πονκ και η οικογένεια της Cornilleau, θρηνούν τον χαμό του μεγάλου Jacques Secrétin που "έφυγε" στις 25 Νοεμβρίου

Δεκέμβριος 4, 2020 Νέα
περισσότερα...
PING EVERYWHERE....

Τα τραπέζια Cornilleau μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Πάρκα, σχολεία, ξενοδοχεία και οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πινγκ-πονγκ

περισσότερα...
Διαλέξτε το τραπέζι σας

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλη γκάμα τραπεζιών για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα τραπέζια εξωτερικού χώρου προσφέρονται με 10 χρόνια εγγύηση.

περισσότερα...
Διαλέξτε την ρακέτα σας

Ανάλογα με τον χώρο που θα παίξετε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία ξύλινη ή μία υπαίθρια ρακέτα η οποία...

περισσότερα...
Προσαρμόστε το μπιλιάρδο σας

Το υπαίθριο μπιλιάρδο Hyphen σας δίνει την ελευθερία να παίζετε όπου θέλετε. O προσεκτικός σχεδιασμός του και η δυνατότητα

περισσότερα...
Παίξτε μπιλιάρδο παντού

Με το καινούριο τραπέζι HYPHEN, δε χρειάζεται πια να παίζεται μπιλιάρδο μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να στήσετε το τραπέζι σας στον κήπο, την πισίνα ή σε οποιονδήποτε εξψτερικό χώρο, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να το μετατρέψετε σε τραπέζι φαγητού!!!

περισσότερα...
Οδηγός επιλογής προϊόντων

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλει γκάμα προϊόντων. Οι παρακάτω οδηγοί, θα σας βοηθήσοουν στην επιλογή σας.

περισσότερα...
Simon Gauzy & Hugo Calderano

Για 8 χρόνια με τον Simon Gauzy και 6 με τον Hugo Calderano, η Cornilleau έγραψε μια υπέροχη σελίδα στην ιστορία της. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα.

περισσότερα...