Πινγκ πονγκ στο σχολείο

Posted On: Φεβ 22, 2021

Categories: Cornilleau

Author: Cornilleau Hellas


Το 
πινγκ πονγκ έχει μια διαχρονική γοητεία.

Οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές το βρίσκουν πολύ ικανοποιητικό.  Το σταμάτα/ξεκίνα της μπάλας συνδυάζεται με τον δυναμισμό του σώματος, στην υπηρεσία μιας έντονης αθλητικής δραστηριότητας. Γνωρίζατε ότι το πινγκ πονγκ είναι ένα άθλημα που παίζεται πολύ στο σχολείο; Ένα διασκεδαστικό, ολοκληρωμένο άθλημα, φυσικά γοητεύει τους μαθητές. Χρειάζονται λίγα λεπτά για να τραβήξουν την προσοχή τους και να ενθαρρύνουν τη συγκέντρωση. Τα παιδιά ξοδεύουν την ενέργειά τους και διασκεδάζουν, ενώ μαθαίνουν την κινητικότητα και την ακρίβεια. Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη από το πινγκ πονγκ στο σχολείο! Πηγαίνετε για αυτό και κάντε το μέρος του προγράμματος σαςα αποτελέσματα μπορούν να είναι μόνο θετικά !

Το πινγκ πονγκ είναι ένα εκπαιδευτικό άθλημα που ασκείται ευρέως στα σχολεία.

Ένα εξαιρετικό οπλο στή φαρέτρα του εκπαιδευτικού, κυρίως λόγω των πλεονεκτημάτων του σε σχέση με τη συγκέντρωση. Επίσης,ακονίζει τα αντανακλαστικά και αυξάνει τη φυσική κατάσταση. Ο παίκτης αναγκάζεται να συγκεντρωθεί αγνοώντας τυχόν εξωτερικά ερεθίσματα. Το πινγκ πονγκ στο σχολείο ενθαρρύνει τον παίκτη να επικεντρώσει την προσοχή του στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να πετύχει τον στόχο του. Οι εναλλαγές είναι γρηγορότερες και οι παίκτες προβλέπουν τις ενέργειες με νέες στρατηγικές. Το πινγκ πονγκ αναπτύσσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αναλυτικές ιδιότητες. Οι παίκτες παρατηρούν ο ένας τον άλλον.Προσπαθούν να καταλάβουν πώς λειτουργεί ο αντίπαλός τους και να πάρουν μια απόφαση. Τα παιδιά μαθαίνουν να εμπιστεύονται την ικανότητά τους, ενώ είναι ενεργά και δυναμικά.
Για τους πιο δημιουργικούς ανάμεσά τους, το πινγκ-πονγκ έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να παιχτεί σε διάφορες μορφές. Επιλέξτε ομάδες πολλών παικτών για να αναπτύξετε ομαδικό πνεύμα .
Προτείνετε ένα παιχνίδι περιστρεφόμενου πινγκ πονγκ σε αυτούς.Τό γνωστό μας “γυριστό”. Θα ενθουσιαστούν!

Πινγκ πονγκ: άθλημα προσβάσιμο σε όλους.

Το πινγκ-πονγκ είναι ένα δημοφιλές άθλημα, το οποίο παίζεται συχνά ως μορφή χαλάρωσης με φίλους. Ωστόσο, ειναι,επίσης, ένα γνήσιο άθλημα που εξασκεί ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα. Το πινγκ πονγκ είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το αγωνιστικό επίπεδο. Προτιμάτε να παίξετε σε εσωτερικούς χώρους; Ευκολα! Τα τραπέζια εσωτερικού χώρου της CORNILLEAU μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια στον εσωτερικό σας χώρο. Σας αρέσει να αξιοποιείτε στο έπακρο τον καθαρό αέρα; Τέλεια! Τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της CORNILLEAU είναι συμπαγή και σχεδιασμένα για να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Για αγώνες ή αναψυχή. Τα ατυχήματα που συνδέονται με το πινγκ πονγκ είναι πολύ σπάνια εως αγνωστα.Αυτό καθιστά το πινγκ πονγκ ένα ασφαλές και αξιόπιστο άθλημα.

Πάμε να παίξουμε?Το χεις! Το πινγκ-πονγκ είναι μια αθλητική δραστηριότητα που θα ήταν κρίμα να μην εξασκούμε. Οι κανόνες του, ο τρόπος παιξίματος και η προσβασιμότητά του το καθιστούν σαν μια πρακτική φυσική άσκηση. Τα παιδιά μαθαίνουν να παρατηρούν, να σκέφτονται και να ενεργούν ανάλογα με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ενσωματώνουν εξωτερικά στοιχεία.Τα ενσωματώνουν και υιοθετούν την καλύτερη δυνατή λύση. Όλο το σώμα είναι σε δράση και δεν αδρανεί ουτε ένας μυς. Το πινγκ πονγκ στο κολέγιο ή στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε επίπεδο.