Κατηγορίες

Ενδιαφέροντα Άρθρα

View All

Facebook Timeline

Archive: July, 2020

PING EVERYWHERE....

Τα τραπέζια Cornilleau μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Πάρκα, σχολεία, ξενοδοχεία και οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμος χώρος για πινγκ-πονγκ

περισσότερα...
Διαλέξτε το τραπέζι σας

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλη γκάμα τραπεζιών για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα τραπέζια εξωτερικού χώρου προσφέρονται με 10 χρόνια εγγύηση.

περισσότερα...
Διαλέξτε την ρακέτα σας

Ανάλογα με τον χώρο που θα παίξετε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία ξύλινη ή μία υπαίθρια ρακέτα η οποία...

περισσότερα...
Προσαρμόστε το μπιλιάρδο σας

Το υπαίθριο μπιλιάρδο Hyphen σας δίνει την ελευθερία να παίζετε όπου θέλετε. O προσεκτικός σχεδιασμός του και η δυνατότητα

περισσότερα...
Παίξτε μπιλιάρδο παντού

Με το καινούριο τραπέζι HYPHEN, δε χρειάζεται πια να παίζεται μπιλιάρδο μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να στήσετε το τραπέζι σας στον κήπο, την πισίνα ή σε οποιονδήποτε εξψτερικό χώρο, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να το μετατρέψετε σε τραπέζι φαγητού!!!

περισσότερα...
Οδηγός επιλογής προϊόντων

Η Cornilleau διαθέτει μεγάλει γκάμα προϊόντων. Οι παρακάτω οδηγοί, θα σας βοηθήσοουν στην επιλογή σας.

περισσότερα...
Simon Gauzy & Hugo Calderano

Για 8 χρόνια με τον Simon Gauzy και 6 με τον Hugo Calderano, η Cornilleau έγραψε μια υπέροχη σελίδα στην ιστορία της. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σήμερα.

περισσότερα...
Simon Gauzy - Πρωταθλητής Γαλλίας 2020

Στο τέλος ενός υπέροχου ταξιδιού, ο Simon Gauzy κέρδισε τον δεύτερο τίτλο του πρωταθλητή της Γαλλίας, την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Arnas (Rhône). Επικράτησε επί του Quentin Robinot στον τελικό, με 4-1.

περισσότερα...
COVID-19. Καθαρισμός και απολύμανση της παικτικής επιφάνειας.

Δείτε στην εικόνα, σημαντικές οδηγίες για τον τρόπο που καθαρίζουμε την επιφάνεια του τραπεζιού χρησιμοποιώντας τα πρωτόκολλα κατά του ιού SARS-Cov2. Η μέθοδος που περιγράφεται, είναι εγκεκριμένη από την Γαλλική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (FFTT).

περισσότερα...