ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


CORNILLEAU-FACTORY.jpg

H CORNILLEAU ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ασχολούμαι μέ τό πιγκ πογκ περίπου 50 χρόνια.Πολλά χρόνια σάν παίκτης καί αργότερα σάν προπονητής μέ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,τής Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,από τό 1992.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

cornilleau_history.JPG

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της Cornilleau, είναι κυρίως η ιστορία μίας ολόκληρης οικογένειας.  Το 1946, ο Emile Cornilleau, άφησε το Παρίσι για να προσφέρει στην οικογένειά του μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Cornilleau εκφράζει το πάθος για ping pong μέσα από εξαιρετικά προϊόντα. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις αξίες και αυτό το όραμα του παιχνιδιού μαζί σας. ΗCornilleau ζει με και για πινγκ-πονγκ. Περισσότερο από ένα άθλημα ή ένα παιχνίδι, το παιχνίδι είναι η ιστορία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ


Η Cornilleau έχει εξελιχθεί στον παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό προϊόντων πινγκ-πονγκ, με εξαιρετικά καινοτόμα και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα επικεντρωμένα σε μια νέα ιδέα «laminate» για εξωτερικά τραπέζια πινγκ, μαζί με μια «Compact Technology», που συνδυάζει εργονομία, ασφάλεια και σχεδιασμό. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία πινγκ-πονγκ σε όλους. Για να το επιτύχει αυτό, η Cornilleau αναπτύσσει προϊόντα με τα υψηλότερα πρότυπα, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των επαγγελματιών παικτών, των στρατηγικών συνεργατών και της ειδικής ομάδας μας για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....