Η Εταιρεία Ιστορία Φιλοσοφία Εμπειρία Η Cornilleau στην Ελλάδα


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία πινγκ-πονγκ σε όλους. Για να το επιτύχει αυτό, η Cornilleau αναπτύσσει προϊόντα με τα υψηλότερα πρότυπα, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των επαγγελματιών παικτών, των στρατηγικών συνεργατών και της ειδικής ομάδας μας για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων μας.Καινοτόμος Κατανομή Τεχνογνωσίας:

le bonhomme micheloin et une perosne entrain de regarder une raquette de ping pong

Η Cornilleau είναι μια κορυφαία μάρκα στην παγκόσμια αγορά λόγω των υψηλής ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων με ξεχωριστό σχεδιασμό. Από την ανάπτυξη της επιφάνειας παιχνιδιού με ρητίνη (που επιτρέπει το πινγκ-πονγκ να παίζεται σε εξωτερικούς χώρους) έως την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έννοια «Compact Technology» και το σύστημα ασφαλείας «DSI», η Cornilleau ανέβασε την εργονομία, την ασφάλεια και το σχεδιασμό των τραπεζιών μπλουζα.

Όλα τα τραπέζια Cornilleau αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία στο χωριό Bonneuil-les-Eaux, Picardy, της οικογένειας Cornilleau.

Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, μαζί με τη μονάδα μάρκετινγκ, βρίσκονται επίσης στην καρδιά του εργοστασίου: το γαλλικό «Think Tank» έχει δημιουργηθεί για να σχεδιάσει, να σχεδιάσει και να κατασκευάσει προϊόντα για σήμερα και αύριο.


Ενας Παγκόσμιος Ηγέτης

Από τη δημιουργία του πρώτου μας τραπεζιού το 1968, η Cornilleau αναπτύσσει και βελτιώνει συνεχώς τη γκάμα προϊόντων, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε στην παγκόσμια αγορά και να επιτρέψουμε τη διεθνή ανάπτυξη.
Σήμερα, η Cornilleau είναι ηγέτης στην αγορά πινγκ-πονγκ, εξάγει σε 75 χώρες στις 5 ηπείρους.
Ενισχύοντας την ηγετική μας θέση στην Ευρώπη, η εταιρεία έχει κατακτήσει επιτυχώς νέες αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Νότια Κορέα… Από το λιμάνι του Σιάτλ στο Burj Khalifa και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Λονδίνου, τα προϊόντα Cornilleau εμφανίζονται στα πιο απροσδόκητα και διάσημα μέρη.

Πίσω στην κορυφήΙΣΤΟΡΙΑ

our history

Πίσω στην κορυφήΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Cornilleau εκφράζει το πάθος για ping μέσα από εξαιρετικά προϊόντα. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτές τις αξίες και αυτό το όραμα του παιχνιδιού μαζί σας. ΗCornilleau ζει με και για πινγκ-πονγκ. Περισσότερο από ένα άθλημα ή ένα παιχνίδι, το παιχνίδι είναι η ιστορία μας. Θέλουμε να είμαστε το εμπορικό σήμα του πινγκ-πονγκ που θα σας κάνει να ζείτε ζωντανά, η μάρκα που αλλάζει το όραμα του πινγκ-πονγκ.

our philosophy


Πίσω στην κορυφήΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1969Η Cornilleau έχει εξελιχθεί στον παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό προϊόντων πινγκ-πονγκ, με εξαιρετικά καινοτόμα και κορυφαίας ποιότητας προϊόντα επικεντρωμένα σε μια νέα ιδέα «laminate» για εξωτερικά τραπέζια πινγκ, μαζί με μια «Compact Technology», που συνδυάζει εργονομία, ασφάλεια και σχεδιασμό. Μια πολύ ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων αναψυχής που αναπτύχθηκαν για ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου, τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα τραπέζια Cornilleau σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία. Η καρδιά της εταιρείας παραμένει στο Bonneuil-les-Eaux στην περιοχή Picardy, όπου προέρχεται η οικογένεια Cornilleau.


our expertise-en.jpg

Πίσω στην κορυφήΗ CORNILLEAU ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

επίσκεψη στο εργοστάσιο της Cornilleau, στη Γαλλία

Η φωτογραφία ειναι από τήν επίσκεψή μου στό εργοστάσιο τής CORNILLEAU τό 2013

Ασχολούμαι μέ τό πιγκ πογκ περίπου 50 χρόνια.Πολλά χρόνια σάν παίκτης καί αργότερα σάν προπονητής μέ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,τής Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,από τό 1992.

Ένα τυχαίο γεγονός,καί κάποιες συγκυρίες,με έφεραν νά ασχολούμαι καί εμπορικά μέ τό αθλημά μας.

Έτσι πήρα την αποκλειστικότητα για Ελλάδα της CORNILLEAU στα αγωνιστικά είδη.  Αιχμή του δόρατος, βέβαια, τα παγκοσμίως γνωστά τραπέζια CORNILLEAU.

Από τήν αρχή φροντίσαμε να βοηθήσουμε αθλητές και σωματεία.  Περισσότερο γιά τήν ηθική υποστήριξη!!!
Ολοι οι αθλητές νοιώθουν ικανοποίηση,βλέποντας μία εταιρία να ενδιαφέρεται γι'αυτους.
Ετσι ξεκινήσαμε με κάποια sponsoring ,νεαρων αθλητών, κάτι πού συνέβαινε για πρώτη φορά,νομίζω,στήν Ελλάδα.

Τά πρώτα ηταν τού Στρατου Δαμιανη και Αναστασίας Τσακέτα.

    
 
Ακολούθησαν τής Αλεξάνδρας Τουντακοβα και Χριστίνας Σεβνταγιάν.

    

Τζούλια Μυτακίδου

     

ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ 2012 TAVROS TRAINING CAMP


Η ομάδα τής καρδιάς μου Α.Ο.ΚΑΡΕΑΣ