100X OUTDOOR

580,00 € χωρίς ΦΠΑ

Κατόπιν επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καλή κατασκευή,και προσιτό, το τραπέζι εξωτερικού χώρου 100X επιτρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τις χαρές του πινγκ-πονγκ. Είναι συμπαγές, εύκολο στην κίνηση με τους μεγάλους τροχούς του, απλό και ασφαλές στην αποθήκευση και το χειρισμό.Διαθέτει επίσης επιλογές αποθήκευσης για μπάλες και ρακέτες.

200xfeatures.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χαρακτηριστικά και εργονομία

Πτυσσόμενο και ρυθμιζόμενο δίχτυ

Μόλις ανοίξετε το τραπέζι σας, απλώς ξεδιπλώστε,και  το δίχτυ θα τοποθετηθεί στη θέση του. 
Είναι γρήγορο και εύκολο.

Αποθήκευση μπάλας και ρακέτας

Το τραπέζι εξωτερικού χώρου 100X διαθέτει εύχρηστες δυνατότητες αποθήκευσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρακέτες και τις μπάλες σας στις πλευρές του τραπεζιού. Ξεκινήστε ένα παιχνίδι όποτε θέλετε - δεν χρειάζεται να ψάχνετε μπάλες.

Απλή ρύθμιση ποδιών

Για να ρυθμίσετε το ύψος του τραπεζιού 100Χ, απλώς γυρίστε το κάτω μέρος του ποδιού. Αυτή η απλή τεχνική που μπορεί να κάνει ο καθένας εγγυάται ότι το τραπέζι σας θα είναι απόλυτα επίπεδο.

Παικτική εμπειρία

Καλή ποιότητα αναπήδησης:

Με παικτική επιφάνεια  από ρητίνη πάχους 4 mm, το τραπέζι 100X σας προσφέρει ποιότητα, ιδανική για καθημερινή χρήση. Ένα υπέροχο τραπέζι για να απολαύσετε ένα παιχνίδι με φίλους ή οικογένεια.

Αντιθαμβωτική επίστρωση:

Για να απολαύσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παίξετε στον ήλιο χωρίς να σας τυφλώνει το έντονο φως. Το φινίρισμα SOFTMAT που εφαρμόζεται στο τραπέζι 100Χ μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια σε σύγκριση με ένα τραπέζι χωρίς επίστρωση.

Παχύ πλαίσιο για να διατηρείται το πάνελ ίσιο

Το πλαίσιο είναι το μεταλλικό μέρος που υποστηρίζει την επιφάνεια. Τα μεγαλύτερα πλαίσια διασφαλίζουν ότι το πάνελ σας θα παραμένει επίπεδο. Το πλαίσιο του 100X, όπως όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau, είναι κατασκευασμένο από αλουζίνιο, ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα που περιέχει χάλυβα, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, γνωστό για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα. Με ύψος 40 mm, το πλαίσιο του τραπεζιού 100X είναι αρκετά παχύ ώστε να εγγυάται σταθερό κράτημα.

Εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά

Η επένδυση από συμπαγή πυρήνα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει ακόμη και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Δυνατή βροχή, χιόνι, έντονη ζέστη - παραμένει το ίδιο ανεπιρέαστη από τον καιρό. Αντέχει ακόμη και αν χτυπηθεί.Οι ρακέτες και άλλες κρούσεις δεν θα αφήσουν το σημάδι τους. Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στον τραπέζι 100Χ έχουν  αντιδιαβρωτική επίστρωση και έχουν επιλεγεί για την αντοχή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το 100X, όπως όλα τα εξωτερικά τραπέζια μας, έχει 10ετή εγγύηση.

Ένα ασφαλές σύστημα κλειδώματος

Το 100X διαθέτει 8 σημεία κλειδώματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Αυτό το σύστημα εγγυάται ότι τα πάνελ παραμένουν απόλυτα οριζόντια στη θέση παιχνιδιού και απόλυτα κατακόρυφα στη θέση αποθήκευσης. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς πατήστε τα κουμπιά στις πλευρές του τραπεζιού.

Συμπαγές τραπέζι, μεγαλύτερη ασφάλεια

Το σύστημα αναδίπλωσης COMPACT TECHNOLOGY® που σχεδιάστηκε από την Cornilleau μειώνει τον κίνδυνο απώλειας της ισορροπίας του τραπεζιού. Αποτρέπει επίσης τα παιδιά να σφηνωθούν μεταξύ των πλαισίων στη θέση αποθήκευσης και διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο του τραπεζιού σας. Αφού διπλωθεί, έχει το διπλό πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ογκώδες από ένα τυπικό τραπέζι και ευκολότερο στο χειρισμό.

Υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί

Μετακινήστε το τραπέζι σας όπου θέλετε και μεταφέρετε το παιχνίδι σας σε οποιαδήποτε περιοχή. Οι υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί στα τραπέζια της Cornilleau προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Ξεπερνούν εύκολα τα εμπόδια, κινούνται ομαλά σε κάθε τύπο εδάφους και είναι εξαιρετικά ευκίνητα, εύκολα σε ελιγμούς και σταθερά σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις, όπως η στροφή γύρω από μια κλειστή γωνία για να φτάσετε στο ιδανικό σημείο για τη ρύθμιση του τραπεζιού σας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: