Made in France

Made in France

Όλα τα τραπέζια Cornilleau κατασκευάζονται στην Γαλλία.   Είναι αμιγώς Ευρωπαϊκά τραπέζια, με άψογο φινίρισμα και καινοτόμες λεπτομέρειες, που τα καθιστούν τα κορυφαία τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης παγκοσμίως.

Έρευνα και Aνάπτυξη

H Cornilleau αναπτύσσεται στην παγκόσμια αγορά χάρη σε πολύ καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Η εισαγωγή του πλαστικοποιημένου πάνελ κατέστησε δυνατή την έξοδο από το εξωτερικό, ενώ πολλές έννοιες που έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχουν ανεβάσει το τρίπτυχο «εργονομία, ασφάλεια, σχεδιασμός» σε πρωτοφανές επίπεδο.
Το εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης βρίσκεται εδώ, στην καρδιά του εργοστασίου.

Πρωτοτυπία

Η πρωτότυπη φάση είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό των πινάκων. Αυτή είναι η στιγμή που το προϊόν περνά για πρώτη φορά από το εικονικό στο πραγματικό.
Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και χάρη στην εξειδίκευσή τους, οι τεχνικοί μας διαμορφώνουν τα σχήματα που φαντάζονται οι σχεδιαστές, δοκιμάζουν και βελτιώνουν την αξιοπιστία των νέων χαρακτηριστικών που αναπτύχθηκαν από το γραφείο σχεδιασμού και διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη δημιουργία. Συχνά απαιτούνται ειδικά εργαλεία για να δημιουργηθούν τα πιο περίτεχνα τραπέζια.

Παραγωγή

Κάθε ένα από τα 100.000 τραπέζια Cornilleau που παράγονται ετησίως σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και κατασκευάζεται στη Γαλλία, εντός της εταιρείας, στο Bonneuil-les-Eaux στο Oise (Picardy), το χωριό καταγωγής της οικογένειας Cornilleau.
Απαιτούνται περισσότερα από 200 κομμάτια για να φτιαχτεί ένα τραπέζι.
Η κατεργασία και συναρμολόγηση αυτών συνεπάγεται μεγάλη τεχνογνωσία, καθώς η ποικιλία των χρησιμοποιούμενων υλικών είναι μεγάλη.
Γι ‘αυτό βελτιώνουμε συνεχώς το εργαλείο παραγωγής μας και αυξάνουμε τα πρότυπα μας λίγο περισσότερο κάθε μέρα.

Έλεγχος

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, ή τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή.
Επιπλέον, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής, ελέγχουμε σχολαστικά την ποιότητα όλων των εξαρτημάτων των τραπεζιών μας και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ακρίβεια των συγκροτημάτων.
Η προτεραιότητα του τμήματος ποιότητας είναι να διασφαλίζουμε καθημερινά ότι κάθε προϊόν που φεύγει από το εργοστάσιο πληροί αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζονται από τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ.

Παραγγελία

Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μεταφέρεται απευθείας στο σύστημα υπολογιστών μας.
Έκτοτε, η ομάδα πωλήσεών μας που εδρεύει στο χώρο παραγωγής θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η παραγγελία σας αποστέλλεται το συντομότερο δυνατό από το τμήμα logistics.
Οι συνεργάτες μας μεταφέρουν στη συνέχεια μέχρι την τελική παράδοση στο σπίτι σας.

Ευχαρίστηση

Με την Cornilleau, επιλέγετε τη γαλήνη. Εγγυόμαστε τα τραπέζια μας για οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα για περίοδο 3 ετών. Αυτή η εγγύηση παρατείνεται σε 10 χρόνια για τα τραπέζια των εξωτερικών τραπεζιών. Τα τραπέζια Crossover έχουν εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρο το τραπέζι.
Η υπηρεσία μας μετά την πώληση, που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του εργοστασίου, θα είναι σίγουρα σε θέση να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Για πάνω από 45 χρόνια, η απόλυτη ικανοποίησή σας ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα και η ακλόνητη πίστη σας είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού.