Μόνο Online!

200X OUTDOOR

670,00 € με ΦΠΑ

Παράδοση: 2-3 ημέρες
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

Το τραπέζι εξωτερικού χώρου 200X, βασισμένο σε αποδεδειγμένη τεχνολογία, είναι ιδανικό για παιχνίδι μεταξύ μελών της οικογένειας, φίλων ή ακόμα και πιο έμπειρων παικτών. Τα πόδια του με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και τα δυνατά του φρένα διασφαλίζουν σταθερότητά , ακόμη και σε κήπους με ανώμαλο έδαφος.
Με τους μεγάλους τροχούς του, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα.

200xfeatures.jpg
assembly-instractions icon.png assembly-video icon.png technical sheet icon.png

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο


Χαρακτηριστικά και εργονομία

Πτυσσόμενο και με ρυθμιζόμενη ένταση δίχτυ

Μόλις ανοίξετε το τραπέζι σας, απλώς ξεδιπλώστε τις καθαρές αναρτήσεις και θα τοποθετηθούν στη θέση τους. Είναι γρήγορο και εύκολο να ελέγξετε το δίχτυ του πινγκ πονγκ σας. Απότομη και ακριβής, δεν θα χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου.
Αποθήκευση μπάλας και ρακέτας

Το 200X διαθέτει μερικές εύχρηστες δυνατότητες αποθήκευσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρακέτες και τις μπάλες σας στις πλευρές του τραπεζιού. Ξεκινήστε ένα παιχνίδι όποτε θέλετε - δεν χρειάζεται να ψάχνετε μπάλες.

Εξαιρετικά απλά ρυθμιζόμενα πόδια

Τό 200X είναι εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο σύστημα που διευκολύνει την προσαρμογή των ποδιών του. Απλώς γυρίστε τον επιλογέα για να ρυθμίσετε το τραπέζι σας στο σωστό επίπεδο - δεν απαιτείται προσπάθεια! Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το τραπέζι, επειδή ο μηχανισμός δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος στο πόδι ή σε άμεση επαφή με το δάπεδο. Απλό και αποτελεσματικό.


Παικτική εμπειρία


Καλή ποιότητα αναπήδησης:
Με την επιφάνεια παιχνιδιού από ρητίνη πάχους 5 mm, ο πίνακας 200X προσφέρει ποιότητα ανάκαμψης που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Είτε σας αρέσει να παίζετε με φίλους ή την οικογένεια, αυτό τοτραπέζι ταιριάζει σε αρχάριους και σε πιο έμπειρους παίκτες.

Αντιθαμβωτική επίστρωση:
Για να απολαύσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παίξετε στον ήλιο χωρίς να σας τυφλώνει το έντονο φως. Το φινίρισμα SOFTMAT που εφαρμόζεται στο τραπέζι 200Χ μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια σε σύγκριση με ένα τραπέζι χωρίς επίστρωση. Περιστρεφόμενα πόδια Δεν είναι όλοι οι κήποι σε τέλεια ομοιόμορφο έδαφος, αλλά το πινγκ πονγκ σας πρέπει να έχει επίπεδη επιφάνεια.
Με τα περιστρεφόμενα τακάκια που βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών, το 200X προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δαπέδου. Ρυθμίστε το τραπέζι σας όπου θέλετε, χωρίς να υπονομεύσετε την ποιότητα του παιχνιδιού σας Γκαζόν, χώμα, χαλίκι, άμμος - ανεξάρτητα από το έδαφος, το τραπέζι σας "ξέρει" να προσαρμοστεί!

Ένα παχύ πλαίσιο για να διατηρείται το πάνελ ίσιο
Το πλαίσιο είναι η μεταλλική δομή που υποστηρίζει την παικτική επιφάνεια . Τα υψηλότερα πλαίσια διασφαλίζουν ότι το πάνελ σας παραμένει επίπεδο για περισσότερο. Το πλαίσιο 200X, όπως και όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου του Cornilleau, είναι κατασκευασμένο από αλουζίνιο, ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα που περιέχει χάλυβα, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, γνωστό για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα. Με ύψος 40 mm, το πλαίσιο του τραπεζιού 200X είναι αρκετά παχύ ώστε να εγγυάται σταθερό κράτημα.

Ασφάλεια και ανθεκτικότητα
Εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά Η επένδυση από συμπαγή πυρήνα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει ακόμη και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Δυνατή βροχή, χιόνι, έντονη ζέστη - παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από τον καιρό. Αντέχει ακόμη στα δυνατά χτυπήματα απο ρακέτες και άλλες κρούσεις,που δεν θα αφήσουν το σημάδι τους. Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στο 200X έχουν αντιδιαβρωτική επίστρωση και έχουν επιλεγεί για την αντοχή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το 200X, όπως και όλα τα εξωτερικά τραπέζια μας, έχει 10ετή εγγύηση.

Ένα ασφαλές σύστημα κλειδώματος
Το τραπέζι εξωτερικού χώρου 200X διαθέτει 8 σημεία κλειδώματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Αυτό το σύστημα εγγυάται ότι τα πάνελ παραμένουν απόλυτα οριζόντια στη θέση παιχνιδιού και απόλυτα κατακόρυφα στη θέση αποθήκευσης. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς πατήστε τα κουμπιά στις πλευρές του τραπεζιού. 
Το σύστημα αναδίπλωσης COMPACT TECHNOLOGY® που σχεδιάστηκε από την Cornilleau μειώνει τον κίνδυνο απώλειας της ισορροπίας του τραπεζιού. Αποτρέπει επίσης τα παιδιά να βρεθούν μεταξύ των πλαισίων στη θέση αποθήκευσης και διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο του τραπεζιού σας. Αφού διπλωθεί, έχει το διπλό πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ογκώδες από ένα τυπικό τραπέζι και ευκολότερο στο χειρισμό.

Δύο φρένα
Ακόμα και σε μια πλαγιά, το τραπέζι σας θα παραμείνει τοποθετημένο ενώ παίζετε και όταν είναι διπλωμένο στη θέση αποθήκευσης. Όταν ενεργοποιήσετε τα δύο φρένα που είναι τοποθετημένα στο τραπέζι 200X, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει θέση ούτε ενα cm.

Ικανότητα ελιγμoύ


Υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί
Μετακινήστε το τραπέζι σας όπου θέλετε και μεταφέρετε το παιχνίδι σας σε οποιαδήποτε περιοχή. Οι υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί στα τραπέζια της Cornilleau προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Ξεπερνούν εύκολα τα εμπόδια, ταξιδεύουν ομαλά σε κάθε τύπο εδάφους και είναι εξαιρετικά ευκίνητοι, εύκολοοί στη χρήση και σταθερά σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις, όπως η στροφή γύρω από μια κλειστή γωνία ωστε να φτάσετε στο ιδανικό σημείο για τη ρύθμιση του τραπεζιού σας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: