100X OUTDOOR

580,00 € με ΦΠΑ

Κατόπιν επικοινωνίας
ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καλή κατασκευή,και προσιτό, το τραπέζι εξωτερικού χώρου 100X επιτρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν τις χαρές του πινγκ-πονγκ. Είναι συμπαγές, εύκολο στην κίνηση με τους μεγάλους τροχούς του, απλό και ασφαλές στην αποθήκευση και το χειρισμό.Διαθέτει επίσης επιλογές αποθήκευσης για μπάλες και ρακέτες.

200xfeatures.jpg
assembly-instractions icon.png assembly-video icon.png technical sheet icon.png

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Χαρακτηριστικά και εργονομία

Πτυσσόμενο και με ρυθμιζόμενη ένταση δίχτυ

Μόλις ανοίξετε το τραπέζι σας, απλώς ξεδιπλώστε τις καθαρές αναρτήσεις και θα τοποθετηθούν στη θέση τους. Είναι γρήγορο και εύκολο να ελέγξετε το δίχτυ του πινγκ πονγκ σας. Απότομη και ακριβής, δεν θα χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου.
Αποθήκευση μπάλας και ρακέτας

Το 200X διαθέτει μερικές εύχρηστες δυνατότητες αποθήκευσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ρακέτες και τις μπάλες σας στις πλευρές του τραπεζιού. Ξεκινήστε ένα παιχνίδι όποτε θέλετε - δεν χρειάζεται να ψάχνετε μπάλες.

Εξαιρετικά απλά ρυθμιζόμενα πόδια

Τό 200X είναι εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο σύστημα που διευκολύνει την προσαρμογή των ποδιών του. Απλώς γυρίστε τον επιλογέα για να ρυθμίσετε το τραπέζι σας στο σωστό επίπεδο - δεν απαιτείται προσπάθεια! Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το τραπέζι, επειδή ο μηχανισμός δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος στο πόδι ή σε άμεση επαφή με το δάπεδο. Απλό και αποτελεσματικό.


Παικτική εμπειρία

Καλή ποιότητα αναπήδησης:

Με παικτική επιφάνεια  από ρητίνη πάχους 4 mm, το τραπέζι 100X σας προσφέρει ποιότητα, ιδανική για καθημερινή χρήση. Ένα υπέροχο τραπέζι για να απολαύσετε ένα παιχνίδι με φίλους ή οικογένεια.

Αντιθαμβωτική επίστρωση:

Για να απολαύσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να παίξετε στον ήλιο χωρίς να σας τυφλώνει το έντονο φως. Το φινίρισμα SOFTMAT που εφαρμόζεται στο τραπέζι 100Χ μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια σε σύγκριση με ένα τραπέζι χωρίς επίστρωση.

Παχύ πλαίσιο για να διατηρείται το πάνελ ίσιο

Το πλαίσιο είναι το μεταλλικό μέρος που υποστηρίζει την επιφάνεια. Τα μεγαλύτερα πλαίσια διασφαλίζουν ότι το πάνελ σας θα παραμένει επίπεδο. Το πλαίσιο του 100X, όπως όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau, είναι κατασκευασμένο από αλουζίνιο, ένα ανθεκτικό στη διάβρωση κράμα που περιέχει χάλυβα, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, γνωστό για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα. Με ύψος 40 mm, το πλαίσιο του τραπεζιού 100X είναι αρκετά παχύ ώστε να εγγυάται σταθερό κράτημα.

Εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά

Η επένδυση από συμπαγή πυρήνα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει ακόμη και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Δυνατή βροχή, χιόνι, έντονη ζέστη - παραμένει το ίδιο ανεπιρέαστη από τον καιρό. Αντέχει ακόμη και αν χτυπηθεί.Οι ρακέτες και άλλες κρούσεις δεν θα αφήσουν το σημάδι τους. Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται στον τραπέζι 100Χ έχουν  αντιδιαβρωτική επίστρωση και έχουν επιλεγεί για την αντοχή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το 100X, όπως όλα τα εξωτερικά τραπέζια μας, έχει 10ετή εγγύηση.

Ένα ασφαλές σύστημα κλειδώματος

Το 100X διαθέτει 8 σημεία κλειδώματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Αυτό το σύστημα εγγυάται ότι τα πάνελ παραμένουν απόλυτα οριζόντια στη θέση παιχνιδιού και απόλυτα κατακόρυφα στη θέση αποθήκευσης. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς πατήστε τα κουμπιά στις πλευρές του τραπεζιού.

Συμπαγές τραπέζι, μεγαλύτερη ασφάλεια

Το σύστημα αναδίπλωσης COMPACT TECHNOLOGY® που σχεδιάστηκε από την Cornilleau μειώνει τον κίνδυνο απώλειας της ισορροπίας του τραπεζιού. Αποτρέπει επίσης τα παιδιά να σφηνωθούν μεταξύ των πλαισίων στη θέση αποθήκευσης και διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο του τραπεζιού σας. Αφού διπλωθεί, έχει το διπλό πλεονέκτημα ότι είναι λιγότερο ογκώδες από ένα τυπικό τραπέζι και ευκολότερο στο χειρισμό.

Υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί

Μετακινήστε το τραπέζι σας όπου θέλετε και μεταφέρετε το παιχνίδι σας σε οποιαδήποτε περιοχή. Οι υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί στα τραπέζια της Cornilleau προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Ξεπερνούν εύκολα τα εμπόδια, κινούνται ομαλά σε κάθε τύπο εδάφους και είναι εξαιρετικά ευκίνητα, εύκολα σε ελιγμούς και σταθερά σε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις, όπως η στροφή γύρω από μια κλειστή γωνία για να φτάσετε στο ιδανικό σημείο για τη ρύθμιση του τραπεζιού σας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: