Τραπέζια εξωτερικού χώρου “Performance”

Τραπέζια εξωτερικού χώρου "Performance"

Χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους, τα υλικά υψηλής ποιότητας, και την εξαιρετική γκάμα χαρακτηριστικών, τα τραπέζια της σειράς Performance προσφέρουν μια μοναδικές ωρες απόλαυσης του παιχνιδιού.

700X: ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ


Οι τολμηρές γραμμές και η γκάμα των χαρακτηριστικών του, καθιστούν το 700X ένα απαράμιλλο τραπέζι. Η ποιότητα αναπήδησης, που ισοδυναμεί με ένα αγωνιστικό τραπέζι, σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Προσθέστε σε αυτήν την υψηλή τεχνολογία που προσφέρει,την ευχαρίστηση και την άνεση.  Ένας απλός αγώνας πινγκ-πονγκ γίνεται μια μεγάλη εμπειρία παιχνιδιού.

600X OUTDOOR

600X: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Αξεσουάρ και υποδοχή μπουκαλιών, μετρητής σκορ, διανομή και αποθήκευση για μπάλες. Το 600X διαθέτει τις καλύτερες καινοτομίες χωρίς συμβιβασμούς στα βασικά: ασφάλεια, εργονομία και ευκολία χρήσης. Η ποιότητα αναπήδησης και η τέλεια απόκριση περιστροφής θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

500X

500X: ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ


Ως ενσάρκωση του πνεύματος «υψηλής απόδοσης» της Cornilleau, το τραπέζι εξωτερικού χώρου 500X σας προσκαλεί να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία: Στο παιχνίδι. Η εξαιρετική αναπήδηση είναι ιδανική για ράλι υψηλού επιπέδου και τα διάφορα χαρακτηριστικά του έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να παίζετε όπου θέλετε, σε κάθε περίπτωση. Τα κωνικά πόδια του, οι τολμηρές γραμμές και οι στιβαρές πλευρές του βοηθούν στη δημιουργία της ισχυρής προσωπικότητάς του.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παρά τα πολλά νέα δελεαστικά χαρακτηριστικά, τα τραπέζια της σειράς “Performance” παραμένουν πιστά στον θεμελιώδη σκοπό τους.Το ίδιο το παιχνίδι. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων που τα χρησιμοποιούν, τα νέα χαρακτηριστικά αυτής της σειράς θα προσελκύσουν εξίσου τους έμπειρους παίκτες, αλλά και εκείνους που θέλουν ένα εύχρηστο τραπέζι.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Παικτικές επιφάνειες με εντελώς καινούργια χρώματα

Προσφέροντας πιο έντονη αντίθεση με τη μπάλα, αυτά τα πάνελ έχουν επικαλυφθεί με το φινίρισμα MATTOP, το οποίο μειώνει την
ένταση των ακτίνων του ήλιου 10 φορές, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

AO9I8236_s.jpg

Βάση μπουκαλιών/ποτηριών

Είναι πάντα υπέροχο να έχετε ένα ποτό στο χέρι ενώ παίζετε πινγκ-πονγκ, αλλά αφήνοντας ένα ποτήρι, ένα δοχείο ή ένα μπουκάλι κοντά σε ένα τραπέζι μπορεί να είναι επικίνδυνο. Επιλέξτε ένα τραπέζι με βάση για  μπουκάλι, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το χτύπημα του ποτού σας και έχετε πάντα ένα ποτό στο χέρι όταν διψάτε. Περιλαμβάνονται στάνταρ στα μοντέλα 600X και 700X.

IMG_5823.jpg

Μετρητές πόντων

Οι μετρητές πόντων, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε συνεχώς το σκορ, ώστε να μπορείτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας να ανεβάσει το παιχνίδι σας και να εξαλείψει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το σκορ.

Ευκολότερη ρύθμιση των ποδιών

Η προσαρμογή του ύψους ενός τραπεζιού δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνετε το τραπέζι για να γυρίσετε τον επιλογέα και να ρυθμίσετε το ύψος του.  Απλό και αποτελεσματικό.

Νέα χαρακτηριστικά αποθήκευσης

Οι δυνατότητες αποθήκευσης μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για τη αποθήκευση ρακετών και μπαλών, και όταν χρειάζεστε να αφήσετε κάπου ότι έχετε στις τσέπες. Οι δυνατότητες αποθήκευσης διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ακόμη και  αποθήκευση για μπάλες,ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές μπάλες κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ CORNILLEAU

Η εμπειρία παιχνιδιού, η ανθεκτικότητα, η ασφάλεια και η ευελιξία είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμάς, διότι αποτελούν την ίδια την ουσία του οράματος της Cornilleau για το υπαίθριο πινγκ-πονγκ. Το να παίζετε όπου θέλετε, να μετακινείτε ελεύθερα το τραπέζι σας με μηδενικό κίνδυνο, να απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού για πολλά χρόνια. Τα νέα τραπέζια, κρατούν αδιαπραγμάτευτη την ποιότητα που παραμένει απαράμιλλη για δεκαετίες.

Ασφάλεια

Με 12 σημεία κλειδώματος, τα τραπέζια “Performance – Outdoor X” προσφέρουν ένα απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας βάσει ενός κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματος. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η ικανότητά του να μπλοκάρει το τραπέζι σε γωνία 65 μοιρών εάν η λαβή δεν κρατείται πλέον ενώ ξετυλίγεται, οπότε τα ατυχήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, ειδικά με τα παιδιά.

Παικτική εμπειρία

Η εξαιρετική τους ποιότητα αναπήδησης θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Επιπλέον, το ευρύ πλαίσιο τους σημαίνει ότι το τραπέζι σας παραμένει τέλεια επίπεδο με την πάροδο του χρόνου.

700X OUTDOOR

Αντοχή

Τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά. Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί – από τις συμπαγείς επιφάνειες από πλαστικοποιημένο πυρήνα έως τα χαλύβδινα προστατευμένα από τη διάβρωση μέρη, μέχρι το μικρότερο μέρος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εξωτερικά τραπέζια μας έχουν εγγύηση 10 ετών.

mobilite.jpg

Ικανότητα μετακίνησης

Οι υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί που εξοπλίζουν τα τραπέζια εξωτερικού χώρου της Cornilleau, μαζί με την ενσωματωμένη λαβή εύκολης τροχιάς στα μοντέλα 600X και 700X, σημαίνουν ότι μπορείτε να μεταφέρετε το τραπέζι σας ακόμα και σε δύσκολες περιοχές. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το ιδανικό σημείο και να αλλάξετε την τοποθεσία όποτε το επιθυμείτε.