Προσαρμόστε το μπιλιάρδο σας

Share this post

Μία άλλη ιδέα για μπιλιάρδο

Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία  που αναπτύχθηκε για το σχεδιασμό τραπεζιων πινγκ πονγκ που φημίζονται για την ποιότητά τους, η Cornilleau έχει κινητοποιήσει όλη την εμπειρία της για τη δημιουργία ενός καινοτόμου μπιλιάρδου εξωτερικού χώρου. Ανθεκτικό σε κάθε δοκιμή, προσφέρει βέλτιστη απόλαυση παιχνιδιού.  Το υπαίθριο μπιλιάρδο Hyphen σας δίνει την ελευθερία να παίζετε όπου θέλετε. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η δυνατότητα μετατροπής του σε τραπεζαρία το καθιστούν ένα πραγματικό διακοσμητικό έπιπλο. Κάθε τραπέζι μπιλιάρδου είναι φτιαγμένο κατά παραγγελία. Εναπόκειται σε εσάς να προσαρμόσετε το μοντέλο σας μόνοι σας!

Απόδοση παιχνιδιούΕυγενή ΥλικάΤο Υπερανθεκτικό ΜπιλιάρδοΣχεδίαση Επίπλου

  ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Χάρη στο σύνθετο σχιστόλιθο, που στηρίζεται στις πλευρές του και στο κέντρο από ένα στιβαρό και σταθερό πλαίσιο, η επιφάνεια παιχνιδιού παραμένει απόλυτα επίπεδη ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Με τα τέσσερα ρυθμιζόμενα πόδια του (πλάτος 5 cm) και πέντε σημεία μικρο-ρύθμισης κάτω από το ταμπλό, η επιφάνεια παιχνιδιού σας είναι απόλυτα επίπεδη.
Φυσικό κύλισμα, ακρίβεια του παιχνιδιού, αποκατάσταση των εφέ: η επιφάνεια του εξωτερικού μπιλιάρδου Hyphen έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά τις βέλτιστες αισθήσεις παιχνιδιού.
Με τις μπάλλες φυσικού καουτσούκ υψηλής ποιότητας, το υπαίθριο μπιλιάρδο Hyphen προσφέρει χαρά παιχνιδιού που θα ενθουσιάσει έμπειρους παίκτες και αρχάριους.

  ΕΥΓΕΝΗ ΥΛΙΚΑ

Κομψή και ευχάριστη στην αφή, η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο, πλενόμενο υλικό, ανθεκτικό σε λεκέδες και κρούσεις. Η ποιότητα και η αντοχή του εγγυώνται μια αναλλοίωτη ευχαρίστηση στο παιχνίδι.
Επιλεγμένος για να συνδυάζει τη σταθερότητα με κάθε δοκιμή και βελτιστοποιημένο βάρος, ο σκελετός , από 100% εξαιρετικά άκαμπτο ατσάλι, καλύπτεται με εποξειδική βαφή, γνωστή για την ανθεκτικότητα και την αντοχή της, και έχει υποστεί ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική επεξεργασία.
Κάτω από την επιφάνεια, ο δίσκος monobloc laminate υψηλής πυκνότητας 12 mm επιτρέπει τον βέλτιστο έλεγχο της τροχιάς των σφαιρών, προσφέροντας συναισθήματα παιχνιδιού συγκρίσιμα με αυτά ενός φυσικού σχιστόλιθου. Υποστηρίζεται από ένα εξαιρετικά άκαμπτο πλαίσιο, το οποίο παραμένει απόλυτα επίπεδο.
Προσφέροντας ποιότητα παιχνιδιού παρόμοια με τα μπιλιάρδα εσωτερικού χώρου, οι πλευρές,από φυσικό καουτσούκ των μπιλιάρδων Hyphen,είναι ανθεκτικές στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

 ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις επιπτώσεις του χρόνου και του καιρού. Ήλιος, βροχή, μεταβολές θερμοκρασίας, υγρασία. Το Hyphen αντέχει στις πιο ακραίες εξωτερικές συνθήκες.
 Σχεδιασμένο για στιγμές ευχαρίστησης μεταξύ παικτών όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, σας δίνει την ελευθερία να παίζετε χωρίς φόβο να το χαλάσετε.
Κατασκευασμένο με υλικά ανθεκτικά στη σήψη και λεκέδες, το Hyphen πλένεται εύκολα. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το πινέλο που περιλαμβάνεται και ανατρέξτε στις συμβουλές συντήρησης που παρέχονται με το τραπέζι μπιλιάρδου.
Πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, η Cornilleau εγγυάται το υπαίθριο μπιλιάρδο σας για 5 χρόνια Τα ανταλλακτικά παραμένουν διαθέσιμα για τουλάχιστον 20 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

 ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ

Ένα τραπέζι μπιλιάρδου, μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε τραπέζι φαγητού στον κήπο. Πέτρα ή ξύλο: εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε το φινίρισμα που θα ταιριάζει καλύτερα με το εξωτερικό σας.
Στη σκιά, στον ήλιο, στο καταφύγιο, δίπλα στην πισίνα ή ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους: μπορείτε να μετακινήσετε το τραπέζι σας όπως θέλετε. Δύο άτομα αρκούν για να το ανυψώσουν, ή τέσσερα άτομα για να το μετακινήσουν χωρίς κόπο. Παίξτε όπου θέλετε, όταν θέλετε.