Τραπέζια εξωτερικού χώρου “Sport”

Τραπέζια εξωτερικού χώρου "Sport"

Στον ήλιο, στη βροχή, μόνοι σας, δυο άτομα ή γκρουπ.  Όλοι μπορούν να το απολαύσουν.  Εκτός από την υπέροχη ελευθερία που απολαμβάνετε από το κάποιο παιχνίδι, το πινγκ-πονγκ είναι από τα σπάνια αθλήματα που μπορεί οποιοσδήποτε να παίξει. Τα τραπέζια της σειράς Sport αντικατοπτρίζουν αυτήν τη φιλοσοφία, η οποία αποτυπώνει το ίδιο το πνεύμα του παιχνιδιού. Η υψηλή ποιότητά τους, η αντοχή στις κρούσεις, τη βροχή και την υπερβολική ζέστη, μαζί με τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και την εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρουν, σημαίνει ότι όλοι μπορούν να χαρούν τις απολαύσεις του πινγκ-πονγκ.

400X OUTDOOR

400X: ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ…ΕΥΚΙΝΗΤΟ


Είναι η εμφάνιση του  400X που το κάνει να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.Παίζοντας,ομως,αποκαλύπτει οσα έχει να προσφέρει. Τα πόδια του,με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και οι μεγάλοι τροχοί,του επιτρέπουν να τοποθετείται σε οποιοδήποτε έδαφος. Οι μετρητές πόντων είναι ιδανικοί για “σκληρούς” αγώνες και οι χώροι αποθήκευσης ρακέτας και μπάλας θα αποδειχθούν εξαιρετικά πρακτικοί. Μαζί με το σύστημα κλειδώματος / απελευθέρωσης,που συνδυάζει τη βέλτιστη εργονομία και ασφάλεια, καθώς και τα ισχυρά φρένα του, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να το χειριστεί  με ασφάλεια.

300X: ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ


Ο στιβαρός σχεδιασμός και η σταθερότητα του 300X μπορούν να εκτιμηθούν με την πρώτη ματιά. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματά του. Η επιφάνεια προσφέρει εξαιρετική αναπήδηση για να ικανοποιήσει τους παίκτες όλων των επιπέδων. Το 300X μπορεί να προσαρμοστεί σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος με τα ρυθμιζόμενα πόδια του, ενώ το κεντρικό σύστημα ασφάλισης / απελευθέρωσης,και τα δύο φρένα,παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

200X: ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Το  200X, βασισμένο στην αποδεδειγμένη τεχνογνωσία,είναι ιδανικό για οικογενειακά παιχνίδια,παιχνίδια μεταξύ φίλων ή ακόμα και πιο έμπειρων παικτών. Τα πόδια του με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και τα δυνατά φρένα εξασφαλίζουν τη σταθερότητα του, ακόμη και σε μέρη με ανώμαλο έδαφος. Και με τους μεγάλους τροχούς του, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα.

CORNILLEAU 100X OUTDOOR

100X: ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Προσιτό και καλά κατασκευασμένο, το  100X επιτρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να χαρούν τις απολαύσεις του πινγκ-πονγκ. Είναι συμπαγές, εύκολο στην μετακίνηση με τους μεγάλους τροχούς του, απλό και ασφαλές για αποθήκευση και χειρισμό.Διαθέτει επίσης επιλογές αποθήκευσης για μπάλες και ρακέτες.

100xfeatures.jpg

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ SPORT

Σχεδιασμένα για να προσελκύουν, τα τραπέζια της σειράς Sport επωφελούνται από την τεράστια εμπειρία της Cornilleau όσον αφορά την εμπειρία απόλαυσης του παιχνιδιού, την ασφάλεια, την εργονομία και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Και όπως θα ανακαλύψετε, τα πιο πρόσφατα τραπέζια  έχουν νέες δυνατότητες.Ευκολότερη ρύθμιση ποδιών, μετρητές πόντων και άλλα. Με σχεδιασμό νέας γενιάς, προσφέρουν μια επιλογή από πάνελ σε ακόμη πιο κομψά χρώματα.

Παικτικές επιφάνειες με εντελώς καινούργια χρώματα

Προσφέροντας πιο έντονη αντίθεση με τη μπάλα, αυτά τα πάνελ έχουν επικαλυφθεί με το φινίρισμα SOFTMAT, το οποίο μειώνει την
ένταση των ακτίνων του ήλιου 10 φορές, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Εύκολος επιλογέας ρύθμισης ποδιών

Η προσαρμογή του ύψους  δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Με τον νέο μηχανισμό μας,δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνετε το τραπέζι για να γυρίσετε τον επιλογέα και να ρυθμίσετε το ύψος του. Απλό και αποτελεσματικό. Αυτό το σύστημα, το οποίο υπάρχει σε πολλά διαφορετικά σχέδια, εξοπλίζει τώρα τα τραπέζια 400x, 300x και 200x.

CORNILLEAU 400X OUTDOOR

Μετρητές πόντων

Οι μετρητές πόντων, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε συνεχώς το σκορ, ώστε να μπορείτε να προκαλέσετε τον εαυτό σας να ανεβάσει το παιχνίδι σας και να εξαλείψει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με το σκορ. Θα τους βρείτε στα τραπέζια 400x  και 300x.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ CORNILLEAU

Όλα τα τραπέζια Cornilleau έχουν έναν κοινό παρονομαστή.  Τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα που οδηγούν στο σχεδιασμό τους. Αυτά τα υψηλά πρότυπα είναι εμφανή στα διάφορα χαρακτηριστικά.  Την απόλαυση του παιχνιδιού, την εργονομία,την  διάρκεια ζωής,την ασφάλεια και την ευελιξία. Τα τραπέζια της σειράς Sport συνδυάζουν  τα διπλά κριτήρια μέγιστης προσέλκυσης για όλους τους τύπους παικτών και πολύ υψηλής ποιότητας.

Ασφάλεια

Τα τραπέζια 300X και 400X έχουν 16 σημεία κλειδώματος – το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που υπάρχει, το ίδιο με αυτό που έχουν τα κορυφαία 500Χ,600Χ,700Χ . Τα τραπέζια 100X και 200X είναι εξοπλισμένοι με 8 σημεία κλειδώματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα.

Παικτική εμπειρία

Η επένδυση από συμπαγή πυρήνα,με στρώσεις, που εξοπλίζει τα τραπέζια της σειράς Sport έχει πάχος 4mm για το 100X και πάχος 5mm για τα άλλα μοντέλα. Προσφέρει πολύ καλή ποιότητα αναπήδησης, και έχει το αντιθαμβωτικό φινίρισμα, Softmat, το οποίο μειώνει την ένταση των ακτίνων του ήλιου τριπλάσια, και το αποτέλεσμα είναι η εξαιρετική απολαυση του παιχνιδιού.

Αντοχή

Όλα τα τραπέζια εξωτερικού χώρου Cornilleau έχουν εγγύηση 10 ετών, αλλά η πραγματική διάρκεια ζωής τους τα υπερβαίνει πολύ. Και αν κάποιο από τα εξαρτήματα χαλάσει η καταστραφεί, εγγυόμαστε ότι θα βρίσκετε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε για τουλάχιστον 20 χρόνια. Αλλά να είστε σίγουροι, αυτό είναι απλά μια εφεδρική δέσμευση για επιπλέον ηρεμία, επειδή τα τραπέζια Cornilleau είναι σχεδιασμένα να διαρκούν για γενιές.

Ικανότητα μετακίνησης

Οι υπερμεγέθεις διπλοί τροχοί  στα τραπέζια Cornilleau τα καθιστούν ευκολότερα στο χειρισμό από οποιοδήποτε άλλο τραπέζι στην αγορά. Σε ανώμαλες επιφάνειες ή σε περιορισμένους χώρους, θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε το τραπέζι σας στο ιδανικό σημείο για παιχνίδι ή το καλύτερο μέρος για αποθήκευση.